Η εταιρεία

Ιστορικό εταιρείας

Νέα - Δελτία Τύπου

Θέσεις Εργασίας

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Οικονομικά Στοιχεία
 

Η Compupress δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στις εκδόσεις περιοδικών από το 1983. Τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς εκδόθηκε για πρώτη φορά το "Computer Για Ολους", το πρώτο περιοδικό της εταιρείας, το οποίο έμελλε να γίνει το μακροβιότερο ελληνικό περιοδικό υπολογιστών μέχρι σήμερα καθώς διανύει τον τριακοστό χρόνο συνεχούς παρουσίας του στην ελληνική αγορά πληροφορικής. Ανάμεσα στα άλλα περιοδικά που εκδίδει η Compupress στο χώρο των υπολογιστών, είναι το "PC Master", το οποίο έχει κλείσει πάνω από 20 χρόνια κυκλοφορίας, καθώς και τα «Linux Inside» και «Freeware».

Στον τομέα των κλαδικών περιοδικών, η εταιρεία εκδίδει το περιοδικό «Τουριστική Αγορά», το οποίο υπηρετεί την ελληνική τουριστική βιομηχανία από το 1989, καθώς και το «Food Service», το οποίο απευθύνεται στην αγορά της μαζικής εστίασης και στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Η έκδοση του ετήσιου οδηγού «MEΕTINGREECE» έχει ως στόχο την προώθηση του ελληνικού τουριστικού και συνεδριακού προϊόντος. Ακόμη δύο σημαντικές ετήσιες εκδόσεις της εταιρείας είναι ο «Οδηγός Προμηθευτών Ξενοδοχείων» και ο «Οδηγός Μαζικής Εστίασης», που αποτελούν βασικά εργαλεία για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου.

Μεγάλο τομέα της εταιρείας αποτελεί η έκδοση παιδικών με σημαντικούς τίτλους και διεθνείς συνεργασίες, όπως τα περιοδικά «Barbie», «Patty», «Winx Club», «Monster High», «Gormiti», «Bakugan», «Ben 10», «Playmobil», «Lego», «Scooby-Doo», «Bugs Bunny» και «Daffy Duck». Στον τομέα των εφηβικών περιοδικών, η εταιρεία εκδίδει σήμερα δύο τίτλους, το «U! Girl» και το «Totally Teen Stars», με μεγάλη επιτυχία.

Τέλος, η Compupress δραστηριοποιείται στο χώρο των ψυχαγωγικών περιοδικών από το 2005, εκδίδοντας πλήθος σταυρολεξικών περιοδικών καθώς και περιοδικών Su-doku.

 


 

Οδηγός Μαζικής Εστίασης

Έναρξη Κυκλοφορίας:
2000

Συχνότητα Έκδοσης:
Ετήσιο

Διακίνηση:
Μέσω συνδρομών και direct mail

Συνοδευτικό Υλικό:
1 CD

Διευθυντής Σύνταξης:
Γιώργος Ψαρουλάκης

Διεύθυνση Εμπορικού:
Νίκος Κατσιμπάρος

Υπεύθυνος Διαφήμισης:
Δέσποινα Προβιδάκη

Δικτυακός Τόπος:
http://www.fsguide.gr

Ηλεκτρονική διεύθυνση:
cpress@compupress.gr


Ο Οδηγός Προμηθευτών «Μαζική Εστίαση» είναι ο πληρέστερος κατάλογος με επιχειρήσεις που προμηθεύουν τα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχείων και τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης (εστιατόρια, catering, cafe, bar, clubs, καταστήματα take-away και delivery). Αποτελεί το πλέον πολύτιμο εργαλείο για τους F&B Managers και τους επιχειρηματίες της μαζικής εστίασης.
Το κριτήριο που καθορίζει πόσο λειτουργικός και εύχρηστος είναι ένας οδηγός αγοράς είναι ο χρόνος που χρειάζεται ο αναγνώστης για να βρει τις πληροφορίες που αναζητά. Ο Οδηγός Προμηθευτών «Μαζική Εστίαση» δημιουργήθηκε ακριβώς με αυτό το σκεπτικό: να προσφέρει στους αναγνώστες του τη μέγιστη δυνατή ευκολία στη διαδικασία αναζήτησης επιχειρήσεων και οργανισμών που σχετίζονται με τη βιομηχανία και το εμπόριο τροφίμων και ποτών, αλλά και την παροχή υπηρεσιών στις μονάδες μαζικής εστίασης. Το σύνολο της ύλης του έντυπου οδηγού περιλαμβάνεται σε ψηφιακή μορφή στο CD-ROM που συνοδεύει τον Οδηγό Προμηθευτών «Μαζική Εστίαση». Ο ηλεκτρονικός οδηγός βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ταχύτητα εύρεσης κάθε πιθανής πληροφορίας.

Ο Οδηγός Προμηθευτών «Μαζική Εστίαση» τυπώνεται σε 18.000 αντίτυπα, που διανέμονται πανελλαδικά σε ένα ευρύ αλλά απολύτως στοχευόμενο κοινό:

 • F&B Managers ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων.
 • Επιχειρηματίες και επαγγελματίες μονάδων εστίασης, catering και διαχείρισης εστιατορίων, αλυσίδων fast food, επιλεγμένα bar και cafe σε όλη την Ελλάδα.
 • Επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη διανομή-εμπορία τροφίμων & ποτών.
 • Στα cash’n’carry και σε επιλεγμένα super market, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιία και κάβες.
 • Επιλεγμένες επιχειρήσεις που διατηρούν οργανωμένα τμήματα εστίασης (αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, κρουαζιερόπλοια, νοσοκομεία κ.ά.).
 • Επιχειρήσεις παραγωγής, μεταποίησης, τυποποίησης και εισαγωγής τροφίμων και ποτών.
 • Προμηθευτές εξοπλισμού και αναλωσίμων της βιομηχανίας τροφίμων και των μονάδων μαζικής εστίασης.
 • Διανέμεται δωρεάν στους επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών, της ΔΕΤΡΟΠ, του Οινοράματος και άλλων κλαδικών εκθέσεων.
 • Οι αποστολές γίνονται με τρεις διαφορετικές μεθόδους:
  • direct mail για τη βασική και την εναλλασσόμενη λίστα αποστολών.
  • μέσω ταχυδρομείου για τους συνδρομητές και επιλεγμένο κοινό.
  • Χέρι-με-χέρι στους εκθεσιακούς χώρους. 

   © COMPUPRESS A.E. 2o χλμ Λεωφ. Μαρκοπούλου 19400 Κορωπί, Τηλ: 210 9238672 - 210 9245910