Η εταιρεία

Ιστορικό εταιρείας

Νέα - Δελτία Τύπου

Θέσεις Εργασίας

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Οικονομικά Στοιχεία
 

Η Compupress δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στις εκδόσεις περιοδικών από το 1983. Τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς εκδόθηκε για πρώτη φορά το "Computer Για Ολους", το πρώτο περιοδικό της εταιρείας, το οποίο έμελλε να γίνει το μακροβιότερο ελληνικό περιοδικό υπολογιστών μέχρι σήμερα καθώς διανύει τον τριακοστό χρόνο συνεχούς παρουσίας του στην ελληνική αγορά πληροφορικής. Ανάμεσα στα άλλα περιοδικά που εκδίδει η Compupress στο χώρο των υπολογιστών, είναι το "PC Master", το οποίο έχει κλείσει πάνω από 20 χρόνια κυκλοφορίας, καθώς και τα «Linux Inside» και «Freeware».

Στον τομέα των κλαδικών περιοδικών, η εταιρεία εκδίδει το περιοδικό «Τουριστική Αγορά», το οποίο υπηρετεί την ελληνική τουριστική βιομηχανία από το 1989, καθώς και το «Food Service», το οποίο απευθύνεται στην αγορά της μαζικής εστίασης και στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Η έκδοση του ετήσιου οδηγού «MEΕTINGREECE» έχει ως στόχο την προώθηση του ελληνικού τουριστικού και συνεδριακού προϊόντος. Ακόμη δύο σημαντικές ετήσιες εκδόσεις της εταιρείας είναι ο «Οδηγός Προμηθευτών Ξενοδοχείων» και ο «Οδηγός Μαζικής Εστίασης», που αποτελούν βασικά εργαλεία για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου.

Μεγάλο τομέα της εταιρείας αποτελεί η έκδοση παιδικών με σημαντικούς τίτλους και διεθνείς συνεργασίες, όπως τα περιοδικά «Barbie», «Patty», «Winx Club», «Monster High», «Gormiti», «Bakugan», «Ben 10», «Playmobil», «Lego», «Scooby-Doo», «Bugs Bunny» και «Daffy Duck». Στον τομέα των εφηβικών περιοδικών, η εταιρεία εκδίδει σήμερα δύο τίτλους, το «U! Girl» και το «Totally Teen Stars», με μεγάλη επιτυχία.

Τέλος, η Compupress δραστηριοποιείται στο χώρο των ψυχαγωγικών περιοδικών από το 2005, εκδίδοντας πλήθος σταυρολεξικών περιοδικών καθώς και περιοδικών Su-doku.

 


 

Τουριστική Αγορά

Έναρξη Κυκλοφορίας:
1989

Συχνότητα Έκδοσης:
6 τεύχη/έτος

Διακίνηση:
Μέσω συνδρομών και direct mail

Τιμή Τεύχους:
€ 5,00

Διευθυντής Σύνταξης:
Μαργαρίτα Μανούσου

Διεύθυνση Εμπορικού:
Νίκος Κατσιμπάρος

Δικτυακός Τόπος:
http://www.touristiki-agora.gr

Ηλεκτρονική διεύθυνση:
ta@compupress.gr


H "Τουριστική Αγορά" είναι το κορυφαίο και πλέον καθιερωμένο περιοδικό του τουριστικού κλάδου. Η έκδοσή της, το 1989, έδωσε νέα πνοή στη μέχρι τότε εκδοτική δραστηριότητα και πολύ σύντομα το περιοδικό κέρδισε επάξια τον τίτλο του market leader. Η "Τουριστική Αγορά" βρίσκεται στο σφυγμό των γεγονότων, κοντά στον σύγχρονο επαγγελματία, και παρέχει έγκυρη ενημέρωση για θέματα ποιότητας, τουριστικής πολιτικής και οικονομίας, οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων, καθώς και σε ζητήματα ανταγωνιστικότητας και ποιότητας των τουριστικών υπηρεσιών.

Oι αναγνώστες του περιοδικού «Τουριστική Αγορά» είναι: Decision makers & managers, επιχειρηματίες, επαγγελματίες του ευρύτερου τουριστικού τομέα. Οι περισσότεροι ασχολούνται ενεργά σε τομείς της τουριστικής βιομηχανίας, και ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα και την αποδοτικότητα της επιχείρησής τους. Eνδιαφέρονται και για την ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας και του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Κάθε χρόνο η Compupress A.E. εκδίδει την ειδική έκδοση "Οδηγός Προμηθευτών Ξενοδοχείων" και τον ξενόγλωσσο, πολυτελή οδηγό για το συνεδριακό τουρισμό, MEETINGREECE. 

   © COMPUPRESS A.E. 2o χλμ Λεωφ. Μαρκοπούλου 19400 Κορωπί, Τηλ: 210 9238672 - 210 9245910