Η εταιρεία

Ιστορικό εταιρείας

Νέα - Δελτία Τύπου

Θέσεις Εργασίας

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Οικονομικά Στοιχεία
 

Σημαντικός τομέας στον οποίο δραστηριοποιείται η Compupress μέσω της συνεργασίας της με την Digital Content, είναι οι ψηφιακές εκδόσεις βιβλίων και περιοδικών. Η Digital Content δραστηριοποιείται απο το 2000 στην ανάπτυξη web-based εφαρμογών και content sites. Για λογαρισμό της Compupress, έχει αναπτύξει μεταξύ άλλων και τα sites e-bookshop.gr, e-planet.gr και e-compupress.gr

Η Compupress είναι ενεργή στο χώρο των ψηφιακών βιβλίων μέσω του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου e-bookshop.gr το οποίο ξεκίνησε τη δραστηριότητά του τον Μάϊο του 2001 αποτελώντας την πρώτη οργανωμένη ελληνική προσπάθεια στο χώρο των ηλεκτρονικών βιβλίων. Σήμερα διαθέτει πάνω από 1400 τίτλους βιβλίων από 12 μεγάλους εκδοτικούς οίκος καθώς και πολλά έργα ανεξάρτητων συγγραφέων.

Στο χώρο των ψηφιακών περιοδικών, η Compupress, πρωτοπορεί με το e-planet.gr που προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες του να αγοράζουν, να γράφονται συνδρομητές και να διαβάζουν on-line τα περιοδικά που τους ενδιαφέρουν. Επίσης υπάρχει δυνατότητα δωρεάν ανάγνωσης όλου του περιεχομένου των κλαδικών περιοδικών της εταιρείας.

Το e-compupress.gr είναι η ηλεκτρονική πύλη της Compupress και αποτελεί έναν ιστότοπο που δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες να κατεβάζουν και να διαβάζουν τα αγαπημένα τους περιοδικά, να βλέπουν μια προεπισκόπηση των σημαντικότερων θεμάτων των περιοδικών της Compupress πριν από την κυκλοφορία τους, καθώς και να διαβάζουν δωρεάν όλο το περιεχόμενο των κλαδικών περιοδικών.

 


 

 

   © COMPUPRESS A.E. 2o χλμ Λεωφ. Μαρκοπούλου 19400 Κορωπί, Τηλ: 210 9238672 - 210 9245910