Η εταιρεία

Ιστορικό εταιρείας

Νέα - Δελτία Τύπου

Θέσεις Εργασίας

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Οικονομικά Στοιχεία

 

 

 
 

Tο 2003 οι Εκδόσεις Anubis εισήλθαν δυναμικά στο χώρο των εικονογραφημένων βιβλίων, πρωτοπορώντας με τις πολυτελείς εκδόσεις δημοφιλών έργων και δίνοντας νέα πνοή στην αγορά των graphic novels στην Eλλάδα. Τo πρώτo εικονογραφημένo έργο που κυκλοφόρησε στο βιβλιοπωλείο από τις Εκδόσεις Anubis ήταν το "In the Shadow of E.A. Poe" της DC/Vertigo, μια πρωτότυπη ματιά στη ζωή του μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα. Λίγους μήνες αργότερα, σε συνεργασία με την ίδια εταιρεία, εκδόθηκε στα ελληνικά το best seller των New York Times και βραβευμένο με Locus "The Sandman - Endless Nights" του Neil Gaiman.

Έκτοτε οι Εκδόσεις Anubis έχουν να επιδείξουν σημαντική παραγωγή στον τομέα αυτό μέσα από τη συνεργασία με την DC/Vertigo και τις άλλες κορυφαίες εταιρείες του χώρου, όπως η Marvel και η Dark Horse Comics.

Μεταξύ των τίτλων που εκδόθηκαν στη χώρα μας από τις εκδόσεις μας συμπεριλαμβάνονται παγκόσμια bestsellers, όπως τα «Watchmen», «V for Vendetta», «Batman: The Dark Knight Returns» (DC/Vertigo), «Amazing Spider-Man: The Other», «Iron Man: Extremis», «Χ-Men: E is for Extinction» (Marvel) και «300» και «Sin City» (Dark Horse Comics).

 

 

 
   © COMPUPRESS A.E. 2o χλμ Λεωφ. Μαρκοπούλου 19400 Κορωπί, Τηλ: 210 9238672 - 210 9245910