Η εταιρεία

Ιστορικό εταιρείας

Νέα - Δελτία Τύπου

Θέσεις Εργασίας

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Οικονομικά Στοιχεία
 

Η Compupress δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στις εκδόσεις περιοδικών από το 1983. Τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς εκδόθηκε για πρώτη φορά το "Computer Για Ολους", το πρώτο περιοδικό της εταιρείας, το οποίο έμελλε να γίνει το μακροβιότερο ελληνικό περιοδικό υπολογιστών μέχρι σήμερα καθώς διανύει τον τριακοστό χρόνο συνεχούς παρουσίας του στην ελληνική αγορά πληροφορικής. Ανάμεσα στα άλλα περιοδικά που εκδίδει η Compupress στο χώρο των υπολογιστών, είναι το "PC Master", το οποίο έχει κλείσει πάνω από 20 χρόνια κυκλοφορίας, καθώς και τα «Linux Inside» και «Freeware».

Στον τομέα των κλαδικών περιοδικών, η εταιρεία εκδίδει το περιοδικό «Τουριστική Αγορά», το οποίο υπηρετεί την ελληνική τουριστική βιομηχανία από το 1989, καθώς και το «Food Service», το οποίο απευθύνεται στην αγορά της μαζικής εστίασης και στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Η έκδοση του ετήσιου οδηγού «MEΕTINGREECE» έχει ως στόχο την προώθηση του ελληνικού τουριστικού και συνεδριακού προϊόντος. Ακόμη δύο σημαντικές ετήσιες εκδόσεις της εταιρείας είναι ο «Οδηγός Προμηθευτών Ξενοδοχείων» και ο «Οδηγός Μαζικής Εστίασης», που αποτελούν βασικά εργαλεία για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου.

Μεγάλο τομέα της εταιρείας αποτελεί η έκδοση παιδικών με σημαντικούς τίτλους και διεθνείς συνεργασίες, όπως τα περιοδικά «Barbie», «Patty», «Winx Club», «Monster High», «Gormiti», «Bakugan», «Ben 10», «Playmobil», «Lego», «Scooby-Doo», «Bugs Bunny» και «Daffy Duck». Στον τομέα των εφηβικών περιοδικών, η εταιρεία εκδίδει σήμερα δύο τίτλους, το «U! Girl» και το «Totally Teen Stars», με μεγάλη επιτυχία.

Τέλος, η Compupress δραστηριοποιείται στο χώρο των ψυχαγωγικών περιοδικών από το 2005, εκδίδοντας πλήθος σταυρολεξικών περιοδικών καθώς και περιοδικών Su-doku.

 


 

U! Girl

Έναρξη Κυκλοφορίας:
Νοέμβριος 2011

Συχνότητα Έκδοσης:
12 τεύχη / έτος

Διακίνηση:
Ελλάδα & Κύπρος

Συνοδευτικό Υλικό:
Συλλεκτικά δώρα & αξεσουάρ

Τιμή Τεύχους:
€ 3,90

Επιμέλεια:
Δώρα Γιακουμή

Υπεύθυνος Διαφήμισης:
Ασπασία Θεοδοσίου

Δικτυακός Τόπος:
http://www.compupress.gr/ugirl

Ηλεκτρονική διεύθυνση:
ugirl@compupress.gr

Copyright:
Compupress A.E.


Το περιοδικό U! girl μεταφέρει κάθε μήνα στο κοινό του τον παλμό της νεανικής showbiz! Μαζί με τις αναγνώστριές του, μοιράζονται τα καλλιτεχνικά όνειρα των teen stars, ρίχνουν διακριτικές ματιές στα προσωπικά τους, μελετάνε και ξεσηκώνουν το στιλ τους. Ακόμη, λύνουν τεστ, παίζουν παιχνίδια και ψηφίζουν τους celebs που έχουν ξεχωρίσει! Αλλά και συζητούν για ό,τι απασχολεί και ενδιαφέρει σήμερα τη νεολαία – πάντα μέσα από μία αισιόδοξη, κοριτσίστικη ματιά!

 

   © COMPUPRESS A.E. 2o χλμ Λεωφ. Μαρκοπούλου 19400 Κορωπί, Τηλ: 210 9238672 - 210 9245910