Η εταιρεία

Ιστορικό εταιρείας

Νέα - Δελτία Τύπου

Θέσεις Εργασίας

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Οικονομικά Στοιχεία
 

Η Compupress δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στις εκδόσεις περιοδικών από το 1983. Τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς εκδόθηκε για πρώτη φορά το "Computer Για Ολους", το πρώτο περιοδικό της εταιρείας, το οποίο έμελλε να γίνει το μακροβιότερο ελληνικό περιοδικό υπολογιστών μέχρι σήμερα καθώς διανύει τον τριακοστό χρόνο συνεχούς παρουσίας του στην ελληνική αγορά πληροφορικής. Ανάμεσα στα άλλα περιοδικά που εκδίδει η Compupress στο χώρο των υπολογιστών, είναι το "PC Master", το οποίο έχει κλείσει πάνω από 20 χρόνια κυκλοφορίας, καθώς και τα «Linux Inside» και «Freeware».

Στον τομέα των κλαδικών περιοδικών, η εταιρεία εκδίδει το περιοδικό «Τουριστική Αγορά», το οποίο υπηρετεί την ελληνική τουριστική βιομηχανία από το 1989, καθώς και το «Food Service», το οποίο απευθύνεται στην αγορά της μαζικής εστίασης και στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Η έκδοση του ετήσιου οδηγού «MEΕTINGREECE» έχει ως στόχο την προώθηση του ελληνικού τουριστικού και συνεδριακού προϊόντος. Ακόμη δύο σημαντικές ετήσιες εκδόσεις της εταιρείας είναι ο «Οδηγός Προμηθευτών Ξενοδοχείων» και ο «Οδηγός Μαζικής Εστίασης», που αποτελούν βασικά εργαλεία για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου.

Μεγάλο τομέα της εταιρείας αποτελεί η έκδοση παιδικών με σημαντικούς τίτλους και διεθνείς συνεργασίες, όπως τα περιοδικά «Barbie», «Patty», «Winx Club», «Monster High», «Gormiti», «Bakugan», «Ben 10», «Playmobil», «Lego», «Scooby-Doo», «Bugs Bunny» και «Daffy Duck». Στον τομέα των εφηβικών περιοδικών, η εταιρεία εκδίδει σήμερα δύο τίτλους, το «U! Girl» και το «Totally Teen Stars», με μεγάλη επιτυχία.

Τέλος, η Compupress δραστηριοποιείται στο χώρο των ψυχαγωγικών περιοδικών από το 2005, εκδίδοντας πλήθος σταυρολεξικών περιοδικών καθώς και περιοδικών Su-doku.

 


 

MEETINGREECE

Έναρξη Κυκλοφορίας:
1995

Συχνότητα Έκδοσης:
Ετήσιο

Διακίνηση:
Μέσω συνδρομών και direct mail

Συνοδευτικό Υλικό:
1 CD

Τιμή Τεύχους:
€ 20,00

Διευθυντής Σύνταξης:
Μαργαρίτα Μανούσου

Αρχισυντάκτης:
Δημήτρης Ταχυνάκος

Διεύθυνση Εμπορικού:
Μαργαρίτα Μανούσου

Δικτυακός Τόπος:
http://www.meetingreece.gr

Ηλεκτρονική διεύθυνση:
info@meetingreece.gr


Η έκδοση του METINGREECE έχει ως στόχο την οργανωμένη και στοχευμένη προσέγγιση των decision makers ανά τον κόσμο και την προώθηση του ελληνικού τουριστικού και συνεδριακού προϊόντος.
Αποστέλλεται σε 6.000 επιλεγμένες διευθύνσεις Οργανωτών Συνεδρίων (P.C.O.), Incentive Houses, Φαρμακευτικές, Εμπορικές και Βιομηχανικές εταιρείες, Hosted Groups of Buyers, Επιστημονικές και Επαγγελματικές ενώσεις στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και στην Ασία, και παίρνει μέρος στις εκθέσεις συνεδριακού τουρισμού, (IMEX, EIBTM) ενώ έχει παρουσία και σε όλες τις τουριστικές εκθέσεις στην Ευρώπη (ITB, MITT, WTM, PHILOXENIA,xenia, HO.RE.CA).

 

   © COMPUPRESS A.E. 2o χλμ Λεωφ. Μαρκοπούλου 19400 Κορωπί, Τηλ: 210 9238672 - 210 9245910