Η εταιρεία

Ιστορικό εταιρείας

Νέα - Δελτία Τύπου

Θέσεις Εργασίας

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Οικονομικά Στοιχεία
 

Η Compupress δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στις εκδόσεις περιοδικών από το 1983. Τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς εκδόθηκε για πρώτη φορά το "Computer Για Ολους", το πρώτο περιοδικό της εταιρείας, το οποίο έμελλε να γίνει το μακροβιότερο ελληνικό περιοδικό υπολογιστών μέχρι σήμερα καθώς διανύει τον τριακοστό χρόνο συνεχούς παρουσίας του στην ελληνική αγορά πληροφορικής. Ανάμεσα στα άλλα περιοδικά που εκδίδει η Compupress στο χώρο των υπολογιστών, είναι το "PC Master", το οποίο έχει κλείσει πάνω από 20 χρόνια κυκλοφορίας, καθώς και τα «Linux Inside» και «Freeware».

Στον τομέα των κλαδικών περιοδικών, η εταιρεία εκδίδει το περιοδικό «Τουριστική Αγορά», το οποίο υπηρετεί την ελληνική τουριστική βιομηχανία από το 1989, καθώς και το «Food Service», το οποίο απευθύνεται στην αγορά της μαζικής εστίασης και στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Η έκδοση του ετήσιου οδηγού «MEΕTINGREECE» έχει ως στόχο την προώθηση του ελληνικού τουριστικού και συνεδριακού προϊόντος. Ακόμη δύο σημαντικές ετήσιες εκδόσεις της εταιρείας είναι ο «Οδηγός Προμηθευτών Ξενοδοχείων» και ο «Οδηγός Μαζικής Εστίασης», που αποτελούν βασικά εργαλεία για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου.

Μεγάλο τομέα της εταιρείας αποτελεί η έκδοση παιδικών με σημαντικούς τίτλους και διεθνείς συνεργασίες, όπως τα περιοδικά «Barbie», «Patty», «Winx Club», «Monster High», «Gormiti», «Bakugan», «Ben 10», «Playmobil», «Lego», «Scooby-Doo», «Bugs Bunny» και «Daffy Duck». Στον τομέα των εφηβικών περιοδικών, η εταιρεία εκδίδει σήμερα δύο τίτλους, το «U! Girl» και το «Totally Teen Stars», με μεγάλη επιτυχία.

Τέλος, η Compupress δραστηριοποιείται στο χώρο των ψυχαγωγικών περιοδικών από το 2005, εκδίδοντας πλήθος σταυρολεξικών περιοδικών καθώς και περιοδικών Su-doku.

 


 

Οδηγός Προμηθευτών Ξενοδοχείων

Έναρξη Κυκλοφορίας:
1991

Συχνότητα Έκδοσης:
Ετήσιο

Διακίνηση:
Μέσω συνδρομών και direct mail

Συνοδευτικό Υλικό:
1 CD

Τιμή Τεύχους:
€ 5,00

Διευθυντής Σύνταξης:
Μαργαρίτα Μανούσου

Διεύθυνση Εμπορικού:
Νίκος Κατσιμπάρος

Υπεύθυνος Διαφήμισης:
Έφη Κουτσογιώργου

Δικτυακός Τόπος:
http://www.ta-guide.gr

Ηλεκτρονική διεύθυνση:
opx@compupress.gr


Ο Οδηγός Προμηθευτών Ξενοδοχείων κυκλοφορεί από τον Ιανουάριο του 1991 και αποτελεί έκδοση του έγκυρου μηνιαίου περιοδικού Τουριστική Αγορά.
Επί 18 συνεχή χρόνια παρέχει έγκυρη ενημέρωση και αποτελεσματική προβολή στις εταιρείες του ευρύτερου κλάδου προμηθευτών ξενοδοχείων. Στις σελίδες του περιλαμβάνονται περισσότερες από 2.600 επιχειρήσεις και αποτελεί τον πιο λεπτομερή και έγκυρο οδηγό για κάθε επαγγελματία του ξενοδοχειακού κλάδου.

Η επιτυχία και υψηλή ανταπόκριση των διαφημιστικών καταχωρίσεων του Οδηγού Προμηθευτών Ξενοδοχείων οφείλονται στην ευρεία κάλυψη των αποδεκτών της έκδοσης, το τιράζ της οποίας ανέρχεται σε 25.000 αντίτυπα. Η έκδοση εξασφαλίζει πολλαπλή και πληρέστερη κάλυψη μέσω του CD-ROM αλλά και μέσω του site www.touristiki-agora.gr 

   © COMPUPRESS A.E. 2o χλμ Λεωφ. Μαρκοπούλου 19400 Κορωπί, Τηλ: 210 9238672 - 210 9245910