Η εταιρεία

Ιστορικό εταιρείας

Νέα - Δελτία Τύπου

Θέσεις Εργασίας

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Οικονομικά Στοιχεία
 

Η Compupress δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στις εκδόσεις περιοδικών από το 1983. Τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς εκδόθηκε για πρώτη φορά το "Computer Για Ολους", το πρώτο περιοδικό της εταιρείας, το οποίο έμελλε να γίνει το μακροβιότερο ελληνικό περιοδικό υπολογιστών μέχρι σήμερα καθώς διανύει τον τριακοστό χρόνο συνεχούς παρουσίας του στην ελληνική αγορά πληροφορικής. Ανάμεσα στα άλλα περιοδικά που εκδίδει η Compupress στο χώρο των υπολογιστών, είναι το "PC Master", το οποίο έχει κλείσει πάνω από 20 χρόνια κυκλοφορίας, καθώς και τα «Linux Inside» και «Freeware».

Στον τομέα των κλαδικών περιοδικών, η εταιρεία εκδίδει το περιοδικό «Τουριστική Αγορά», το οποίο υπηρετεί την ελληνική τουριστική βιομηχανία από το 1989, καθώς και το «Food Service», το οποίο απευθύνεται στην αγορά της μαζικής εστίασης και στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Η έκδοση του ετήσιου οδηγού «MEΕTINGREECE» έχει ως στόχο την προώθηση του ελληνικού τουριστικού και συνεδριακού προϊόντος. Ακόμη δύο σημαντικές ετήσιες εκδόσεις της εταιρείας είναι ο «Οδηγός Προμηθευτών Ξενοδοχείων» και ο «Οδηγός Μαζικής Εστίασης», που αποτελούν βασικά εργαλεία για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου.

Μεγάλο τομέα της εταιρείας αποτελεί η έκδοση παιδικών με σημαντικούς τίτλους και διεθνείς συνεργασίες, όπως τα περιοδικά «Barbie», «Patty», «Winx Club», «Monster High», «Gormiti», «Bakugan», «Ben 10», «Playmobil», «Lego», «Scooby-Doo», «Bugs Bunny» και «Daffy Duck». Στον τομέα των εφηβικών περιοδικών, η εταιρεία εκδίδει σήμερα δύο τίτλους, το «U! Girl» και το «Totally Teen Stars», με μεγάλη επιτυχία.

Τέλος, η Compupress δραστηριοποιείται στο χώρο των ψυχαγωγικών περιοδικών από το 2005, εκδίδοντας πλήθος σταυρολεξικών περιοδικών καθώς και περιοδικών Su-doku.

 


 

Update Guide

Έναρξη Κυκλοφορίας:
2007

Συχνότητα Έκδοσης:
Ετήσιο

Διακίνηση:
Ελλάδα & Κύπρος

Συνοδευτικό Υλικό:
1 DVD με πολλά demos προγραμμάτων επιχειρησιακού λογισμικού.

Τιμή Τεύχους:
€ 15,00

Αρχισυντάκτης:
Στέφανος Γκίκας

Διεύθυνση Εμπορικού:
Νίκος Κατσιμπάρος

Δικτυακός Τόπος:
http://www.updateguide.gr

Ηλεκτρονική διεύθυνση:
updateguide@compupress.gr


Η αγορά του επιχειρησιακού λογισμικού κατακλύζεται από προϊόντα που καλύπτουν κάθε δραστηριότητα των επιχειρήσεων. Τα μεγάλα αρθρωτά συστήματα ERP, πλαισιώνονται από πολλά "περιφερειακά" πληροφοριακά συστήματα, που διαχειρίζονται τις σχέσεις της επιχείρησης με τους πελάτες της (CRM), μετατρέπουν τα επιχειρησιακά δεδομένα σε αξιοποιήσιμες πληροφορίες και σε εργαλεία λήψης αποφάσεων (BI), αυτοματοποιούν τις εσωτερικές διαδικασίες της (BPM και workflow), φροντίζουν για τη σταθερή ροή πρώτων υλών στις αποθήκες της και ελέγχουν τη διακίνηση των εμπορευμάτων της μέχρι τους τελικούς πελάτες (SCM/logistics), διαχειρίζονται το ανθρώπινο δυναμικό και την εταιρική γνώση της (HRM), αυτοματοποιούν την αρχειοθέτηση και αναζήτηση των εταιρικών εγγράφων (Document Management) κ.λπ.
Οι εταιρείες που προσφέρουν όλες τις παραπάνω λύσεις στις ελληνικές επιχειρήσεις είναι πολλές. Το Update είναι η μοναδική στην Ελλάδα έκδοση που βοηθά τις επιχειρήσεις να ενημερωθούν για τις λύσεις επιχειρησιακού λογισμικού που κυκλοφορούν στη χώρα μας και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα εκείνες που ταιριάζουν στις ανάγκες και τα οικονομικά τους. Στο Update θα βρείτε πληροφορίες για συστήματα ERP, CRM, BI, HRM, Document management, Fleet management, Logistics, εμπορολογιστικές εφαρμογές και εφαρμογές για δεκάδες κάθετες αγορές. Εκτός από τις αναλυτικές παρουσιάσεις 100 και πλέον εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού, το Update περιέχει ένα ευρετήριο με τα βασικότερα τεχνικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά περισσότερων από 600 εφαρμογών για επιχειρήσεις, που κατασκευάζονται ή αντιπροσωπεύονται στη χώρα μας από 300 και πλέον software houses.

 

   © COMPUPRESS A.E. 2o χλμ Λεωφ. Μαρκοπούλου 19400 Κορωπί, Τηλ: 210 9238672 - 210 9245910