Η εταιρεία

Ιστορικό εταιρείας

Νέα - Δελτία Τύπου

Θέσεις Εργασίας

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Οικονομικά Στοιχεία
 

Η Compupress δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στις εκδόσεις περιοδικών από το 1983. Τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς εκδόθηκε για πρώτη φορά το "Computer Για Ολους", το πρώτο περιοδικό της εταιρείας, το οποίο έμελλε να γίνει το μακροβιότερο ελληνικό περιοδικό υπολογιστών μέχρι σήμερα καθώς διανύει τον τριακοστό χρόνο συνεχούς παρουσίας του στην ελληνική αγορά πληροφορικής. Ανάμεσα στα άλλα περιοδικά που εκδίδει η Compupress στο χώρο των υπολογιστών, είναι το "PC Master", το οποίο έχει κλείσει πάνω από 20 χρόνια κυκλοφορίας, καθώς και τα «Linux Inside» και «Freeware».

Στον τομέα των κλαδικών περιοδικών, η εταιρεία εκδίδει το περιοδικό «Τουριστική Αγορά», το οποίο υπηρετεί την ελληνική τουριστική βιομηχανία από το 1989, καθώς και το «Food Service», το οποίο απευθύνεται στην αγορά της μαζικής εστίασης και στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Η έκδοση του ετήσιου οδηγού «MEΕTINGREECE» έχει ως στόχο την προώθηση του ελληνικού τουριστικού και συνεδριακού προϊόντος. Ακόμη δύο σημαντικές ετήσιες εκδόσεις της εταιρείας είναι ο «Οδηγός Προμηθευτών Ξενοδοχείων» και ο «Οδηγός Μαζικής Εστίασης», που αποτελούν βασικά εργαλεία για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου.

Μεγάλο τομέα της εταιρείας αποτελεί η έκδοση παιδικών με σημαντικούς τίτλους και διεθνείς συνεργασίες, όπως τα περιοδικά «Barbie», «Patty», «Winx Club», «Monster High», «Gormiti», «Bakugan», «Ben 10», «Playmobil», «Lego», «Scooby-Doo», «Bugs Bunny» και «Daffy Duck». Στον τομέα των εφηβικών περιοδικών, η εταιρεία εκδίδει σήμερα δύο τίτλους, το «U! Girl» και το «Totally Teen Stars», με μεγάλη επιτυχία.

Τέλος, η Compupress δραστηριοποιείται στο χώρο των ψυχαγωγικών περιοδικών από το 2005, εκδίδοντας πλήθος σταυρολεξικών περιοδικών καθώς και περιοδικών Su-doku.

 


 

PC Master

Έναρξη Κυκλοφορίας:
1989

Συχνότητα Έκδοσης:
12 τεύχη/έτος

Διακίνηση:
Ελλάδα & Κύπρος

Συνοδευτικό Υλικό:
DVD με ένα δημοφιλές full game, αλλά και playable demos, freeware, drivers και utilities.

Τιμή Τεύχους:
€ 6,80

Διευθυντής Σύνταξης:
Γιάννης Πατρίκος

Αρχισυντάκτης:
Χρήστος Κουβόπουλος

Διεύθυνση Εμπορικού:
Νίκος Κατσιμπάρος

Υπεύθυνος Διαφήμισης:
Ασπασία Θεοδοσίου

Δικτυακός Τόπος:
http://www.pcmaster.gr/

Ηλεκτρονική διεύθυνση:
pcmaster@compupress.gr


Το "PC Master" αποτελεί το κυρίαρχο περιοδικό στον τομέα του από το 1989! Ως το μοναδικό PC games magazine της χώρας, έχει δημιουργήσει μια δυναμική σχέση με το αναγνωστικό κοινό του και περιβάλλεται από μία πιστή κοινότητα. To "PC Master" είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές, νεανικό περιοδικό, με ύλη που επικεντρώνεται σε χρηστικά θέματα για PCs, previews και reviews παιχνιδιών, τον πληρέστερο οδηγό αγοράς για gaming hardware αλλά και πληθώρα θεμάτων που ενδιαφέρουν τους PC gamers.

 

   © COMPUPRESS A.E. 2o χλμ Λεωφ. Μαρκοπούλου 19400 Κορωπί, Τηλ: 210 9238672 - 210 9245910